top of page
geelikynnet_turku_tpartnails_kynnet.jpg

Geelikynnet / Rakennekynnet

TP Art & Nailsissa sinulle tehdään upeat rakennekynnet geelitekniikalla. Geelikynnet ovat pitkäaikaiset kynnet, jotka rakennetaan kertakäyttöisiä muotteja apuna käyttäen. En käytä kynsissä lainkaan liimattavia tippejä.
Geelit kovetetaan led-valossa.

Käytämme Light Elegance geelisarjaa salongissamme.

Kynnet muotoillaan asiakkaan toiveiden mukaan. Kärjen muoto ja pituus katsotaan aina tapauskohtaisesti.

Kynnet voidaan koristella monin eri tavoin ja vain mielikuvitus on rajana. Käytössäni on runsaasti väri- ja koristeluvaihtoehtoja.

Geelikynsien suositeltu huoltoväli on 3-4 viikkoa.
Huollossa vanhat värit ja koristeet poistetaan, kasvuraja täytetään uudella geelillä, kynnet muotoillaan ja tarvittaessa kynnen profiilia nostetaan ylös päin.

geelikynnet_turku_tpartnails.jpg

Geelilakkaus ja vahvistettu geelilakkaus

Geelilakkaus on kevyt, mutta kestävä lakkaus, joka kovetetaan led-valossa. Se on joustava ja sopii hyvin luonnonkynnelle. Geelilakkaus liukenee asetoniin, mutta voidaan poistaa myös viilaamalla. Lakkauksen voi koristella kevyesti.
Geelilakkauksen suositeltu huoltoväli on noin 3 viikkoa.

Teemme geelilakkauksen Light Elegance P+ -sarjalla.

Geelilakkaus vahvistuksella (oman kynnen geelaus) tehdään manikyyrigeelillä ja on hiukan kestävämpi ja kovempi kuin tavallinen geelilakkaus. Kynttä ei rakenneta pituus- tai korkeussuunnassa. Nämäkin kynnet voidaan koristella kuten rakennekynnet ja esim. ranskalainen kärki tai babyboomer onnistuu tällä tekniikalla hyvin.
Vahvistetun geelilakkauksen suositeltu huoltoväli on sama kuin rakennekynsissä, eli 3-4 viikkoa.

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset ovat kestävä ratkaisu, joilla luot upean katseen 3-4 viikon ajaksi. Voit valita klassiset luonnolliset ripset, hybridit tai näyttävät ja tuuheammat volyymiripset. Ripset kiinnitetään yksitellen oma ripsen päälle. Ripsiteknikkomme osaa katsoa juuri sinulle sopivat mallin, pituuden ja kaarevuuden ripsiin.

Tulethan ripsien laittoon ilman silmämeikkiä ja piilolinssejä. Myös öljyiset tuotteet kannattaa jättää väliin pidennysten kanssa.

Ripsienpidennysten laiton jälkeen saat mukaasi ripsiharjan sekä kotihoito-ohjeet. Ripset tulee pestä päivittäin niille tarkoitetulla pesuaineella ja harjalla. Näitä löytyy myynnistä studiolla.

tpartnails hybridiripset turku

Manikyyri, lakkaus, ibx-vahvistushoito ja käsien parafiinihoito

Hyvin hoidetut kädet ovat kuin käyntikortti!
Luonnonkynnet voidaan siistiä manikyyrillä ja kauniilla lakkauksella. Manikyyri tehdään ns. kuivamanikyyrinä hellästi hioen kynsinauha-alue siistiksi. Lakkauksessa pohjalle levitetään ensin pohjalakka ja värin jälkeen lakkaus viimeistellään laadukkaalla päälilakalla. Luonnonkynnen lakkaus on hyvä vaihtoehto myös nuorille, alle 15-vuotiaille.

Luonnonkynsien vahvistukseen loistava on IBX-hoito! Siitä lisää voit lukea täältä.

Käsien parafiinihoito sopii loistavasti hoitamaan kuivaa ihoa. Lämmin parafiini parantaa pintaverenkiertoa, helpottaa särkyä käsissä/sormissa ja kosteuttaa ihoa. Sarjahoitona ylläpidät käsiesi kosteustasapainoa. Parafiinihoitoa suosittelen erityisesti niille, jotka joutuvat esim työssään paljon pesemään käsiään tai käyttämään desifiointiaineita.

Käsien parafiinihoito voidaan yhdistää hyvin kaikkiin kynsipalveluihin, myös geelilakkaukseen sekä rakennekynsien huoltoon.

käsien parafiinihoito Turku
ibx-hoito Turku
bottom of page