Geelikynnet

TP Art & Nailsissa sinulle tehdään upeat rakennekynnet geelitekniikalla. Geelikynnet ovat pitkäaikaiset kynnet, jotka rakennetaan kertakäyttöisiä muotteja apuna käyttäen. En käytä kynsissä lainkaan liimattavia tippejä.
Geelit kovetetaan led-valossa.

Kynnet muotoillaan asiakkaan toiveiden mukaan. Kärjen muoto ja pituus katsotaan aina tapauskohtaisesti.

Kynnet voidaan koristella monin eri tavoin ja vain mielikuvitus on rajana. Käytössäni on runsaasti väri- ja koristeluvaihtoehtoja.

Geelikynsien suositeltu huoltoväli on 3-4 viikkoa.
Huollossa vanhat värit ja koristeet poistetaan, kasvuraja täytetään uudella geelillä, kynnet muotoillaan ja tarvittaessa kynnen profiilia nostetaan ylös päin.

Geelilakkaus ja oman kynnen geelaus

Geelilakkaus on kevyt, mutta kestävä lakkaus, joka kovetetaan led-valossa. Se on joustava ja sopii hyvin luonnonkynnelle. Geelilakkaus liukenee asetoniin, mutta voidaan poistaa myös viilaamalla. Lakkauksen voi koristella kevyesti.
Geelilakkauksen suositeltu huoltoväli on noin 3 viikkoa.

Oman kynnen geelaus sopii hieman pidemmille luonnonkynsille kuin geelilakkaus. Oman kynnen geelaus tehdään joustavilla geeleillä. Geelauksessa kynttä ei rakenneta pituus- tai korkeussuunnassa. Oman kynnen geelauksen voi koristella kuten rakennekynnetkin ja esim. ranskalainen kärki onnistuu tällä tekniikalla hyvin.
Oman kynnen geelauksen suositeltu huoltoväli on sama kuin rakennekynsissä, eli 3-4 viikkoa

Varpaan kynsien geelilakkaus/geelaus

Varpaan kynsiin voidaan tehdä geelilakkaus tai kevyt geelaus. Hoidon yhteydessä kynnet lyhennetään ja kynsinauha-alue siistitään. Myös varpaan kynsien geelilakkaus voidaan koristella kuvioilla, siirtokuvilla tai vaikka timanteilla. Myös ranskalainen lakkaus onnistuu hyvin.

Suositeltu huoltoväli on usein tuplasti pidempi kuin sormien kynsissä.
Huom! Geelilakkaus voidaan tehdä vain täysin terveisiin kynsiin!
Ongelmakynsien kanssa suosittelen kääntymään ammattitaitoisen jalkahoitajan puoleen. (Linkissä esim Piian Jalkahoito Runosmäessä)

Manikyyri, lakkaus, ibx-vahvistushoito ja käsien parafiinihoito

Hyvin hoidetut kädet ovat kuin käyntikortti!
Luonnonkynnet voidaan siistiä manikyyrillä ja kauniilla lakkauksella. Manikyyri tehdään ns. kuivamanikyyrinä hellästi hioen kynsinauha-alue siistiksi. Lakkauksessa pohjalle levitetään ensin pohjalakka ja värin jälkeen lakkaus viimeistellään laadukkaalla päälilakalla. Luonnonkynnen lakkaus on hyvä vaihtoehto myös nuorille, alle 15-vuotiaille.

Luonnonkynsien vahvistukseen loistava on IBX-hoito! Siitä lisää voit lukea täältä.

Käsien parafiinihoito sopii loistavasti hoitamaan kuivaa ihoa. Lämmin parafiini parantaa pintaverenkiertoa, helpottaa särkyä käsissä/sormissa ja kosteuttaa ihoa. Sarjahoitona ylläpidät käsiesi kosteustasapainoa. Parafiinihoitoa suosittelen erityisesti niille, jotka joutuvat esim työssään paljon pesemään käsiään tai käyttämään desifiointiaineita.

Käsien parafiinihoito voidaan yhdistää hyvin kaikkiin kynsipalveluihin, myös geelilakkaukseen sekä rakennekynsien huoltoon.

Magneettiripset

Magneettiripsillä viimeistelen meikin tai loihdit säihkysilmät arkeen ilman ripsienpidennyksiä. Ei liimoja tai muita haitallisia kemikaaleja. Magneetit eivät sisällä nikkeliä. Magneettiripset kestävät käytössä useita kymmeniä kertoja.

Magneettiripset kiinnitetään kolmella pienellä vahvalla alamagneetilla, joten ne pysyvät todella hyvin vaikka aamusta iltaan. Alla suosittelen käyttämään ripsiväriä, joka helpottaa myös ripsien asennusta.

Magneettiripsiä löytyy useita eri malleja luonnollisesta näyttävämpään. Ripsinauhan pituus 2,8mm. Ripsiparin hinta 35€. Mukaan saat käyttöohjeet. Voit myös varata ripsien sovitukseen henkilökohtaisen ajan hintaan 45€ (sis yhden parin ripsiä). Nettiajanvaraukseen pääset tästä.

Magneettiripset voidaan myös postittaa. Postimaksu kotimaahan 3€/rasia.

Seuraa

Ota yhteyttä!

044 595 0289

Maariankatu 2, 20100 Turku

TP Art & Nails, kynsistudio Turku

©2020 by TP Art & Nails.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now