top of page
ibx-hoito vahvistaa luonnonkynsiä ja korvaa vaurioita. TP Art & Nails kynsisalonki Turku, Geelikynnet ja ibx

Suojaa ja kasvata kynsiäsi!

IBX-hoito korjaa vaurioituneet

kynnet ja tekee niistä vahvat.

ibx, ibx turku, TP Art & Nails, Geelikynnet Turku

Katkeilevat, liian taipuisat tai liuskoittuvat kynnet? Onko kynsissä vaurioita rakennekynsien tai geelilakan poiston jäljiltä? IBX-hoito suojaa ja vahvistaa luonnonkynsiä. Tuote korjaa kynsiä sisältä päin eikä jätä näkyvää kerrosta kynnen pinnalle. Hoito sopii näin myös miehille tai henkilöille, joilla ei saa olla esimerkiksi työn vuoksi kynsilakkaa tai rakennekynsiä.

Sarjahoitona IBX toimii loistavasti kynsitraumojen korjaamisessa, syöpähoitojen yhteydessä sekä sopii kynsienpureskelijoille, jotka haluavat kasvattaa kynsiään.

 

IBX-hoito voidaan tehdä myös rakennekynsien tai geelilakkauksen alle.

IBX on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita kynnessä. IBX on lajissaan ensimmäinen ja ainutlaatuinen hoito, jossa hyödynnetään lämpöpenetroitumista ja UV tai LED -teknologiaa, se ei siis pelkästään päällystä kynnen pintaa, kuten perinteiset kynnenvahvistukset, vaan lukittuu kynnen sisään osaksi pintakerroksia. Kun IBX kovetetaan UV tai LED -valolla, se muodostaa lomittaisia polymeeriverkkoja kiinnittäen kynnen uloimmat kerrokset yhteen. Tuloksena on näin vahvempi luonnonkynsi, joka kestää paremmin kasvatusta ja samalla se myös suojaa kynttä mahdolliselta rasitukselta. IBX SYSTEM -hoidoilla on saatu erinomaisia tuloksia myös pidempiaikaisten kynsitraumojen hoidossa.

IBX:n suositeltu huoltoväli riippuu kynnen kasvuvauhdista, yleensä se on 2-3 viikkoa. IBX poistuu kynneltä vain kasvun myötä.

IBX on akrylaattituote, joten jos olet herkistynyt akrylaatille keskustele ensin kynsimuotoiljan kanssa mahdollisen testihoidon tekemisestä yhteen kynteen.

IBX-hoitoja voi tehdä vain sertifioitu kynsiteknikko, joten varmistathan, että käyt vain koulutetulla laittajalla.
TP Art & Nails salongissa sinua palvelee sertifioitu IBX-ammattilainen Tiia Puputti.

IBX-hoidon hinnat: ensimmäinen kerta 25€ ja huolto 20€. Kesto 15-30 min.
Varaa aikasi nettiajanvarauksen kautta.

ibx-hoito Turku, TP Art & Nails, Geelikynnet Turku
bottom of page